Gratis levering/Gratis retur

Søg

Cleaner Fluid Regular 250 ml. - Håndpoleringsmiddel

Varenr.20201
 På lager - lev. 1 hverdag
NOK 446,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 500,-

Beskrivelse

Swissvax Cleaner Fluid Regular

Forbehandling

Bruk Cleaner Fluid Regular til forbehandling av lakken. Dette produktet bevarer og nærer lakken ved hjelp av ”tunge”, polerende oljer og inneholder ikke slipemidler. Det eliminerer mikroriper, tjære, kvae og gammel voks totalt. Swissvax Cleaner Fluid Regular stopper likevel ved den underliggende lakken uten å ripe den opp.

Selv om konvensjonelle polisher kan gjøre samme jobben med slipemidler, så er ulempen med dem at de fjerner lakk ved og stadig slipe seg gjennom nye lag med lakk.

Utvidet forbehandling

Først behandler du all lakk, front og evt. sidespeil med Swissvax Paint Rubber. Dette er en mineralbasert elastisk ”leireklump”, som forsiktig fjerner urenheter fra lakkens overflate uten å skade selve lakken. Swissvax Paint Rubber fjerner enkelt flekker, mindre lakk og malingsflekker, asfaltnupper og andre elementer som har festet seg og etterlater en fin, glatt flate. Vi vil anbefale deg å behandle biler eldre enn seks måneder med Paint Rubber.

Følg opp dette med å behandle lakken med Swissvax Cleaner Fluid Regular. Dette produktet bevarer og nærer lakken ved hjelp av ”tunge”, polerende oljer og inneholder ikke slipemidler. Det eliminerer mikroriper, tjære, kvae og gammel voks totalt. Swissvax Cleaner Fluid Regular stopper likevel ved den underliggende lakken uten å ripe den opp.

Selv om konvensjonelle polisher kan gjøre samme jobben med slipemidler, så er ulempen med dem at de fjerner lakk ved og stadig slipe seg gjennom nye lag med lakk.


VIKTIG

Etter du har behandlet ditt kjøretøy med Swissvax Cleaner Fluid, bør man ikke benytte det før det har blitt forseglet med en Swisssvax voks!


Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået