Gratis levering/Gratis retur

Søg

Rask levering
Prisgaranti - Lav pris
Gratis Frakt over 2000

Profil / Kontakt

Dansk firma - men vi forstår Norsk!

Over 10 år med vellykket nettbutikk i Norge

Billigbilpleie.no drives av den største danske nettbutikken i biltilbehør. Konseptet vårt er preget av kvalitetsprodukter til en lav nettokostnad. For oss er en høy grad av service en selvfølge og et grunnlag for en god og spennende bedrift.

Vi er stedet der bilbransjens erfaring og e-handelen smeltes sammen, for at du som kunde får den absolutt beste kjøpsopplevelsen og den beste service. Med mer enn 15 års erfaring med bilbransjen, samt e-handel, er Billigbilpleie.no det ledende stedet å handle produkter til komplett bilpleie. Vi er kjent for å være den ledende nettbutikken når det gjelder bilpleieprodukter, olje og reservedeler. Vi oppnår dette med svært konkurransedyktige priser på kvalitetsvarer som vi selv lagerfører.

Super service og kunnskap som du treffer via. telefon eller e-post - vi forstår norsk.


Personalet

Kundeservice:

Hvis du har spørsmål om bestilling, produkter på hjemmesiden, levering m.m., så kan du kontakte oss alle hverdager fra 10 - 16, samt fredager fra 10 - 15.
Vi strever alltid etter å kunne hjelpe deg godt på vei, hvis du er i tvil om noe rundt kjøpet. Kontakt kundeservice på: Ordre@billigbilpleje.dk eller 22 525 525


Klaus Lund


Bo Fallesen


Mads PoulsenMorten Nielsen
                               

                           Ny Medarbejder                               Benjamin                                                                                          
Lager:

På lageret sørger vi for at pakke din ordre, så den kommer sikkert videre til GLS, som levere pakkerne direkte til den leveringsadresse du har valgt. Du kan læse om fragt priser og leveringsmuligheder her.