Gratis levering/Gratis retur

Søg

Rask levering
Prisgaranti - Lav pris
Gratis Frakt over 2000

Bell Add

Bell Add er ikke noe mindre enn en dansk sensasjon. Helt siden 1989 har firmaet utviklet spesialiserte rensevesker og rensemetoder til innvendig rensing og vedlikehold av bensin- og dieselmotorer. Produktene deres brukes i dag på mange verksteder som problemløser til mange områder.

For å gjøre det enda enklere for deg å finne det riktige Bell Add produktet har vi delt katalogen vår opp i noen hovedområder som du kan se nedenfor.

SERVICERENS?

Produkter som flittig benyttes på bilverksteder i Danmark. Samtidig som innsprøytingen/innsugingen hele tiden blir mer følsom på moderne biler er det viktig at disse holdes rene for å unngå unødvendig slitasje. Vi har laget et ”løsningsskjema” til servicerens produktene, hvor du finner kjente problemer og hvilke produkter som anbefales. For å gå videre til guiden, trykk her.

ADDITIVER?

Her finner du de klassiske additivene som tilsettes drivstoffet for å rense og smøre. Bell Add har vært markedsledende på dette området i mange år og leverer produkter av høyeste kvalitet.TilbudNyhedUdgået