Gratis levering/Gratis retur

Søg

Rask levering
Prisgaranti - Lav pris
Toll & Mva er inkluderet
Gratis Frakt over 2000

Additiver

Tilsetningsstoffer til drivstoffet har blitt ekstremt utbredt de siste årene, ettersom det viser seg å ha en merkbar og tydelig effekt på motorer rundt omkring.

Tilsetningsstoffer er designet for å både rense og beskytte visse komponenter i drivstoffsystemet. De aller fleste verkstedene bruker i dag tilsetningsstoffer til bilen når den skal til service.

Når motoren din har en forbrenning, utløser dette visse avfallsprodukter, som stammer fra drivstoffet og damper fra oljen i motoren. Den kan dermed gå inn og samle seg, på injeksjonsdyser, ventiler, EGR-ventiler. Ved å bruke disse tilsetningsstoffene i tanken din, kan du redusere disse avfallsproduktene ettersom de forbrennes med forbrenning på grunn av tilsetningsstoffet. Svaret på å få renset motoren innvendig mens du kjører i bilen ved hjelp av tilsetningsstoffer er litt som å måtte avkalke vannkokeren hjemme.

I denne kategorien finner du tilsetningsstoffer fra de mest anerkjente merkene som Bell Add, Liqui Moly, Mannol, Adblue etc.

Er du i tvil om hvilket tilsetningsstoff som er riktig for deg, står vi klare i kundeservice for å hjelpe med riktig løsning for deg.
TilbudNyhedUdgået