Gratis levering/Gratis retur

Søg

Rask levering
Prisgaranti - Lav pris
Toll & Mva er inkluderet
Gratis Frakt over 2000

Poleringsmaskin / Polersvamper

Før du kjøper en poleringsmaskin må du overveie noen ting.Det finnes mange polermaskiner på markedet. Vi har valgt de som vi mener dekker de fleste behov og prisklasser.

Polermaskiner deles opp i 2 hovedgrupper: Maskiner med orbital poleringsmåte og maskiner med eksentrisk poleringsmåte

En eksentrisk poleringsmaskin virker på samme måte som f.eks. en eksentersliper som mange kjenner, likevel med en noe kraftigere motor og typisk flere omdreininger. DDenne formen for polering er bl.a. god når det må fjernes større riper og du må rette/slipe bort feil fort. Ulempen er at den ved feil bruk kan gi hologrammer i lakken, altså små sliperiper som ødelegger det endelige resultatet.

En orbital poleringsmaskin har et poleringsmønster som er forskjellig hver gang den dreier rundt. Denne typen poleringsteknikk har i de siste årene blitt veldig utbredt, primært fordi den er enklere å jobbe med, både med hensyn til endelig resultat men også forbrukt tid."En orbital maskin kan ha vanskelig ved å fjerne store riper, men hvis du er nybegynner vil en orbital poleringsmaskin med stor sannsynlighet gi deg et bedre resultat enn en eksentrisk maskin.

Når du skal velge polersvamper til poleringsmaskinen din er det primært viktig at du velger en svamp som er større enn maskinens bakplate med mindre du også bytter ut den. Om polersvamper kan sies at det primært er hardheten av svampen som er avgjørende. Skal du fjerner kraftige riper trenger du derfor en hard svamp. Skal du bare legge voks eller forsegler på, da trenger du en myk svamp

Tilstått - av polermaskiner og tilbehør utvalget er stort. Hvis du er i tvil så kontakt våre erfarne ekspeditører, så finner vi maskinen som passer for behovet ditt.TilbudNyhedUdgået