Gratis levering/Gratis retur

Søg

Rask levering
Prisgaranti - Lav pris
Gratis Frakt over 2000

5W-30

MOTOROLJE 5W30 FRA CASTROL

Sjekk alltid instruksjonsboken din eller Castrols smøretabell før du finner den riktige oljen. Nedenfor gir vi en generell beskrivelse av de forskjellige oljene i denne gruppen.

CASTROL EDGE PRO

EDGE PRO-oljen er Castrols flaggskip. Den er et toppkvalitetsprodukt som typisk koster det dobbelte hos et autorisert verksted. Smøretabell til denne typen olje finner du HER.

CASTROL EDGE

Castrol Edge er Castrols topprodukt til privat bruk. Oljen er overlegen andre og dekker et stort spekter av viskositeter og merker. Du kan klikke HER for å se Castrols smøretabell.

CASTROL MAGNATEC

Castrol Magnatec er en unik olje utviklet med spesielle molekyler som aktivt fordeler seg i motoren hvor det er mest bruk for beskyttelse. Oljen gir også ekstra beskyttelse ved høy ytelse og sørger for at motoren din holder seg i toppform. Du kan klikke HER for å se Castrols smøretabell.

Få de rigtige motorolie første gang!
Vores motorolier er linket op via vores nummerplade søgning, som du finder i toppen af siden. Finder du ikke det du søger er du meget velkommen til at kontakte os enten via telefon eller mail også finder vi den rigtige olie til dig. Klik her for at gå til siden hvor du kan søge vi nummerpladen
TilbudNyhedUdgået