Gratis levering/Gratis retur

Søg

Rask levering
Prisgaranti - Lav pris
Toll & Mva er inkluderet
Gratis Frakt over 1750

Motorolje

Motorolje er ikke bare motorolje. Det er nemlig en kjempeforskjell på ordentlig kvalitetsolje og billig motorolje. Vi fører olje til bil fra Castrol, Shell, Elf, Total, Mobil 1, BMW, Opel og Ford som vi selv importerer. Derfor har vi mulighet til å tilby en pris langt under den du finner hos en alminnelig forhandler.

DEN RIKTIGE OLJEN

Når du skal skifte olje er det ekstremt viktig å overholde din bils smøreintervaller og at du benytter en olje med riktige godkjennelser og normer. Uansett om du skal bruke Longlife, Longtech, fullsyntetisk, delsyntetisk eller en helt alminnelig og gammeldags, mineralsk motorolje så finner du et bredt utvalg til en fantastisk pris hos oss. Vi fører også girkasseoljer, transmisjonsoljer, MC-oljer og båtoljer.

LEVERING
Vi lagerfører oljene hos oss og kan derfor som regel sende produktene samme dag som vi mottar bestillingen din. Vi har alt til diesel, bensin, bil, MC og båt – 0w30, 0w40, 5w30, 5w40, 10w30, 10w40, 10w50, 10w60, 15w40, 20w50.

KUNDESERVICE
Dersom det er varer du ikke kan finne i sortimentet vårt ber vi deg skrive en e-post med din forespørsel til ordre@billigbilpleje.dk. Vi vil deretter vende tilbake i løpet av kort tid. Vi kan også hjelpe deg med både oljefilter, bensin- og dieselfilter, kupefilter og luftfilter.TilbudNyhedUdgået