Gratis levering/Gratis retur

Søg

Rask levering
Prisgaranti - Lav pris
Toll & Mva er inkluderet
Gratis Frakt over 2000

Primer - Fyller - Grunner

Her finner du ulike primere og grunnere som du kan bruke for å starte lakkeringsprosjektet ditt.

Hva er forskjellen på ColorMatic og Motip Primer?
I tillegg til at det er forskjeller på de enkelte primerne, så er det også forskjell på de 2 merkene. ColorMatic er vår proff. serie. Den er bl.a. kjennetegnet ved ekstra trykk i beholderen. ColorMatic gir deg derfor samme resultat som når du sprayer med en proff sprøytepistol. Dessuten har alle ColorMatic-produktene justerbare spesialdyser som er tilpasset oppgaven. Vi anbefaler derfor alltid å bruke ColorMatic primer når du f.eks. skal bruke vår spesialfargede autolakk

Hvilken type primer skal jeg velge?
Når du skal velge primer må du ta utgangspunkt i hva du skal male. Er du f.eks. helt nede ved jernet anbefaler vi alltid en epoxyprimer som er den primeren som gir den beste rustbeskyttelsen på markedet. Om du velger en vanlig primer eller et 2K (2-komponent) produkt avhenger av hvor godt du vil beskytte. Et 2K-produkt gir langt bedre beskyttelse enn et 1K-produkt. F.eks. inneholder 1K-epoxygrunner 5% epoxy - 2K inneholder 99% epoxy.

Det finnes spesialgrunnere for spesialoppgaver - f.eks. aluminium-primer, plast-primer m.m. Disse velges alltid som basisprimer og kan evt. males over med epoxyprimer for ekstra beskyttelse.


TilbudNyhedUdgået